Achternaam AbdelkebirMeer weten over de achternaam Abdelkebir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelkebir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelkebir leven.

De Abdelkebir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelkebir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelkebir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelkebir

Bekijk kaart van de achternaam Abdelkebir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelkebir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelkebir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelkebir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelkebir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelkebir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelkebir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelkebir in de wereld

 1. Marokko Marokko (511)
 2. Algerije Algerije (417)
 3. Frankrijk Frankrijk (92)
 4. Tunesië Tunesië (40)
 5. Spanje Spanje (12)
 6. Canada Canada (5)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 8. België België (1)
 9. Syrië Syrië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelkebir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelkebir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelkebir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelkebir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkebir. Dit komt doordat de achternaam Abdelkebir vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelkebir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkebir.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelkebir veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelkebir, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelkebir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelkebir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelkebir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkabir
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkadir
 5. Abdelkefi
 6. Abdelnebi
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkader
 9. Abdelkarim
 10. Abdelkrim
 11. Abdelnabi
 12. Abdulkadir
 13. Abdelgadir
 14. Abdelhabib
 15. Abdelkarin
 16. Abdeljebbar
 17. Abdelhedi
 18. Abdeljabar
 19. Abdelali
 20. Abdelatif
 21. Abdelaziz
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhakim
 25. Abdelhalim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkazem
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalik
 35. Abdelmessih
 36. Abdelnour
 37. Abdelqader
 38. Abdelrahim
 39. Abdul-amir
 40. Abdulkarim