Achternaam AbdyllaevMeer weten over de achternaam Abdyllaev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdyllaev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdyllaev leven.

De Abdyllaev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdyllaev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdyllaev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdyllaev

Bekijk kaart van de achternaam Abdyllaev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdyllaev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdyllaev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdyllaev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdyllaev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdyllaev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdyllaev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdyllaev in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (197)
 2. Rusland Rusland (56)
 3. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 4. Kazachstan Kazachstan (7)
 5. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (5)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 7. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdyllaev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdyllaev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdyllaev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdyllaev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdyllaev enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdyllaev stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyllaev.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdyllaev veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdyllaev, zoals we kunnen zien.

 1. Abdyldaev
 2. Abdullaev
 3. Abdullayev
 4. Abdyldaeva
 5. Abdullaeva
 6. Abdulloev
 7. Abdulaev
 8. Abdylla
 9. Abdalla
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdella
 13. Abdellah
 14. Abdellahi
 15. Abdellati
 16. Abdilla
 17. Abdillah
 18. Abdillahi
 19. Abdille
 20. Abdollahi
 21. Abdulla
 22. Abdullah
 23. Abdullahi
 24. Abdullahu
 25. Abdullayeva
 26. Abdulle
 27. Abdollah
 28. Abdulloeva
 29. Abdellali
 30. Abduloev
 31. Abdulaeva
 32. Abdullayew
 33. Abdellawi
 34. Abadilla
 35. Abd-allah
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdalahi
 39. Abdallaoui
 40. Abdela