Achternaam AbdelkariemMeer weten over de achternaam Abdelkariem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelkariem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelkariem leven.

De Abdelkariem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelkariem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelkariem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelkariem

Bekijk kaart van de achternaam Abdelkariem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelkariem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelkariem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelkariem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelkariem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelkariem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelkariem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelkariem in de wereld

 1. Egypte Egypte (183)
 2. Soedan Soedan (36)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 4. Engeland Engeland (1)
 5. Nederland Nederland (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelkariem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelkariem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelkariem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelkariem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelkariem enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelkariem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkariem.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelkariem veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelkariem, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelkariem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelkariem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelkariem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkrim
 5. Abdulkareem
 6. Abdulkarim
 7. Abdelkarin
 8. Abdalkarem
 9. Abdelhakim
 10. Abdelhalim
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelrahim
 14. Abdul-kareem
 15. Abdul-karim
 16. Abdeladim
 17. Abdelkadir
 18. Abdelakrim
 19. Abdul karim
 20. Abdul kareem
 21. Abdelhakem
 22. Abdelkabir
 23. Abdoulkarim
 24. Abdelazeem
 25. Abdelbari
 26. Abd el karim
 27. Abdelali
 28. Abdelatif
 29. Abdelaziz
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhamid
 33. Abdeljaber
 34. Abdelkhalek
 35. Abdellahi
 36. Abdellati
 37. Abdellatif
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalek
 40. Abdelmalik