Achternaam Abdool wahedMeer weten over de achternaam Abdool wahed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdool wahed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdool wahed leven.

De Abdool wahed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdool wahed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdool wahed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdool wahed

Bekijk kaart van de achternaam Abdool wahed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdool wahed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdool wahed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdool wahed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdool wahed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdool wahed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdool wahed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdool wahed in de wereld

 1. Engeland Engeland (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdool wahed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdool wahed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdool wahed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdool wahed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdool wahed. Dit komt doordat de achternaam Abdool wahed vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdool wahed, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdool wahed, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdool wahed met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelwahed
 2. Abdel wahid
 3. Abdelouahed
 4. Abdul-wahid
 5. Abdel-wahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelwahid
 8. Abdel wahab
 9. Abdeluahed
 10. Abd el wahab
 11. Abd el ouahed
 12. Abdelhuahed
 13. Abdalahe
 14. Abdelsayed
 15. Abdelwahab
 16. Abdollahi
 17. Abdoulaye
 18. Abdul-ahad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdulahad
 21. Abdel-wahab
 22. Abdollah
 23. Abdoulahi
 24. Abdoulkader
 25. Abdelouahd
 26. Abdulsayed
 27. Abdeluahid
 28. Abdelhamed
 29. Abdelouahad
 30. Abdul majid
 31. Abdul hamid
 32. Abdel zahra
 33. Abdul raheem
 34. Abdul rasheed
 35. Abdul samad
 36. Abdul hameed
 37. Abdelouahid
 38. Abdel naser
 39. Abdoullah
 40. Abdulwahab