Achternaam Abd el ouahedMeer weten over de achternaam Abd el ouahed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd el ouahed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd el ouahed leven.

De Abd el ouahed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd el ouahed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd el ouahed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd el ouahed

Bekijk kaart van de achternaam Abd el ouahed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd el ouahed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd el ouahed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd el ouahed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd el ouahed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd el ouahed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd el ouahed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd el ouahed in de wereld

 1. Egypte Egypte (305)
 2. Algerije Algerije (4)
 3. Soedan Soedan (4)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 5. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd el ouahed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd el ouahed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd el ouahed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd el ouahed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abd el ouahed enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd el ouahed. Dit komt doordat de achternaam Abd el ouahed vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abd el ouahed stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd el ouahed.

 1. Abdelouahed
 2. Abdelouahd
 3. Abdelouahad
 4. Abdelouahid
 5. Abdeluahed
 6. Abdelhuahed
 7. Abdelouahab
 8. Abdeluahid
 9. Abdelwahed
 10. Abdel wahid
 11. Abd el hamid
 12. Abd el wahab
 13. Abdool wahed
 14. Abdelmoumen
 15. Abdelsayed
 16. Abdel-wahid
 17. Abdeljaouad
 18. Abdelmoughit
 19. Abdelouadoud
 20. Abdelouafi
 21. Abdelwahad
 22. Abdelwahid
 23. Abdelhamed
 24. Abdelouahhab
 25. Abd el azim
 26. Abd el aziz
 27. Abdel zahra
 28. Abdel wahab
 29. Abdel naser
 30. Abdelouhab
 31. Abdel gawad
 32. Abdel razek
 33. Abdel dayem
 34. Abdel hamid
 35. Abdel sahib
 36. Abdel rahim
 37. Abdel mahdi
 38. Abdel raeeb
 39. Abdel kader
 40. Abd el karim