Achternaam AbeidallaMeer weten over de achternaam Abeidalla is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeidalla in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeidalla leven.

De Abeidalla achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeidalla, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeidalla zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeidalla

Bekijk kaart van de achternaam Abeidalla

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeidalla ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeidalla draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeidalla die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeidalla vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeidalla zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeidalla onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeidalla in de wereld

 1. Mauritanië Mauritanië (2671)
 2. Senegal Senegal (1)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeidalla hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeidalla in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeidalla de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeidalla een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeidalla. Dit komt doordat de achternaam Abeidalla vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeidalla stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeidalla.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeidalla hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeidalla maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeidalla veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeidalla, zoals we kunnen zien.

 1. Abeidella
 2. Abeidallah
 3. Abdalla
 4. Abadilla
 5. Abdala
 6. Abdallah
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdulla
 10. Abedillo
 11. Abidal
 12. Abdall
 13. Abidali
 14. Abidaly
 15. Abdylla
 16. Abidelli
 17. Abadal
 18. Abadalalh
 19. Abd-allah
 20. Abdali
 21. Abdallahi
 22. Abdela
 23. Abdellah
 24. Abdelli
 25. Abdill
 26. Abdillah
 27. Abdille
 28. Abdola
 29. Abdula
 30. Abdullah
 31. Abdulle
 32. Abedul
 33. Avedillo
 34. Abdollah
 35. Abdalah
 36. Abdaly
 37. Abduallah
 38. Abd allah
 39. Abdal
 40. Abdullha