Achternaam Abd elazizMeer weten over de achternaam Abd elaziz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd elaziz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd elaziz leven.

De Abd elaziz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd elaziz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd elaziz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd elaziz

Bekijk kaart van de achternaam Abd elaziz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd elaziz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd elaziz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd elaziz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd elaziz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd elaziz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd elaziz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd elaziz in de wereld

 1. Egypte Egypte (57598)
 2. Soedan Soedan (18200)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (10415)
 4. Libië Libië (5109)
 5. Bahrein Bahrein (73)
 6. Qatar Qatar (59)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (50)
 8. Kazachstan Kazachstan (26)
 9. Rusland Rusland (19)
 10. Marokko Marokko (9)
 11. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (7)
 12. China China (5)
 13. Tunesië Tunesië (4)
 14. Oezbekistan Oezbekistan (4)
 15. Algerije Algerije (4)
 16. Hong Kong Hong Kong (4)
 17. Thailand Thailand (2)
 18. Turkije Turkije (2)
 19. Cyprus Cyprus (2)
 20. IJsland IJsland (2)
 21. Japan Japan (2)
 22. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (2)
 23. Maldiven Maldiven (2)
 24. Somalië Somalië (1)
 25. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 26. Brazilië Brazilië (1)
 27. Bahama Bahama's (1)
 28. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 29. Ethiopië Ethiopië (1)
 30. Ghana Ghana (1)
 31. Guyana Guyana (1)
 32. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 33. Portugal Portugal (1)
 34. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd elaziz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd elaziz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd elaziz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd elaziz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abd elaziz enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abd elaziz hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd elaziz maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abd elaziz veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abd elaziz, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abd elaziz, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abd elaziz, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abd elaziz met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abd-elaziz
 2. Abdelaziz
 3. Abd el aziz
 4. Abd-el-aziz
 5. Abdulaziz
 6. Abdellaziz
 7. Abdelaaziz
 8. Abdelazize
 9. Abd el azim
 10. Abdelazis
 11. Abdelazid
 12. Abdelali
 13. Abdelatif
 14. Abdul-aziz
 15. Abdelati
 16. Abdelasis
 17. Abdeladim
 18. Abdul aziz
 19. Abdelahi
 20. Abdoul aziz
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelhadi
 27. Abdelhafid
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelkarim
 32. Abdelkazem
 33. Abdelkrim
 34. Abdellahi
 35. Abdellati
 36. Abdellatif
 37. Abdelli
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalik
 40. Abdelnabi