Achternaam AbertinMeer weten over de achternaam Abertin is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abertin in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abertin leven.

De Abertin achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abertin, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abertin zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abertin

Bekijk kaart van de achternaam Abertin

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abertin ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abertin draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abertin die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abertin vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abertin zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abertin onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abertin in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abertin hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abertin in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abertin de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abertin een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abertin veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abertin, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abertin, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abertin, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abertin met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abertini
 2. Aberton
 3. Aubertin
 4. Abberton
 5. Abert
 6. Aberte
 7. Aberts
 8. Aburton
 9. Aubertine
 10. Averton
 11. Auburtin
 12. Aberto
 13. Aberdein
 14. Abardia
 15. Aberdeen
 16. Aberturo
 17. Aburto
 18. Apartia
 19. Aperte
 20. Aubert
 21. Averdi
 22. Aburtu
 23. Abort
 24. Abiertas
 25. Aberdane
 26. Averty
 27. Apert
 28. Aborto
 29. Aberdour
 30. Aberrada
 31. Aberturas
 32. Abordo
 33. Abrado
 34. Abredo
 35. Abreut
 36. Abriat
 37. Abriot
 38. Abrudan
 39. Afferden
 40. Aporta