Achternaam AbertoMeer weten over de achternaam Aberto is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberto in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberto leven.

De Aberto achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberto, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberto zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberto

Bekijk kaart van de achternaam Aberto

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberto ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberto draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberto die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberto vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberto zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberto onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberto in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (11)
 2. Filipijnen Filipijnen (11)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 4. Argentinië Argentinië (2)
 5. Angola Angola (1)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Marokko Marokko (1)
 11. Mexico Mexico (1)
 12. Portugal Portugal (1)
 13. Rusland Rusland (1)
 14. Sao Tomé en Principe Sao Tomé en Principe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberto hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberto in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberto de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberto een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aberto hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberto maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abert
 2. Aberte
 3. Aberton
 4. Aberts
 5. Aburto
 6. Aborto
 7. Abberton
 8. Abertin
 9. Aberturo
 10. Abordo
 11. Aburton
 12. Aperte
 13. Aubert
 14. Averton
 15. Aburtu
 16. Abort
 17. Averty
 18. Apert
 19. Aberdour
 20. Abertini
 21. Abrado
 22. Abredo
 23. Abreut
 24. Abriot
 25. Aporta
 26. Appert
 27. Aubart
 28. Aubertin
 29. Averdi
 30. Averett
 31. Averitt
 32. Averyt
 33. Abrate
 34. Aburad
 35. Abiertas
 36. Abrath
 37. Aprato
 38. Auvert
 39. Abardia
 40. Aberdeen