Achternaam AberturasMeer weten over de achternaam Aberturas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberturas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberturas leven.

De Aberturas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberturas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberturas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberturas

Bekijk kaart van de achternaam Aberturas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberturas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberturas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberturas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberturas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberturas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberturas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberturas in de wereld

 1. Spanje Spanje (143)
 2. Argentinië Argentinië (22)
 3. Uruguay Uruguay (6)
 4. Venezuela Venezuela (5)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Frankrijk Frankrijk (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberturas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberturas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberturas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberturas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberturas. Dit komt doordat de achternaam Aberturas vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aberturas hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberturas maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Aberturo
 2. Aberts
 3. Abiertas
 4. Aberdour
 5. Aberrada
 6. Abert
 7. Aberte
 8. Abertin
 9. Abertini
 10. Aberton
 11. Abrudan
 12. Aburtu
 13. Abartzuza
 14. Aburad
 15. Aburrad
 16. Aberto
 17. Abardia
 18. Abariturioz
 19. Abberton
 20. Aberdeen
 21. Abreut
 22. Abriat
 23. Abrodes
 24. Abrodos
 25. Aburto
 26. Aburton
 27. Apartia
 28. Aperte
 29. Aporta
 30. Aportela
 31. Aubert
 32. Aubertin
 33. Aubertine
 34. Averton
 35. Abradal
 36. Abort
 37. Aburaad
 38. Aberdane
 39. Abroudji
 40. Averty