Achternaam AbartzuzaMeer weten over de achternaam Abartzuza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abartzuza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abartzuza leven.

De Abartzuza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abartzuza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abartzuza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abartzuza

Bekijk kaart van de achternaam Abartzuza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abartzuza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abartzuza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abartzuza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abartzuza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abartzuza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abartzuza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abartzuza in de wereld

 1. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abartzuza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abartzuza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abartzuza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abartzuza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abartzuza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abartzuza. Dit komt doordat de achternaam Abartzuza vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abartzuza stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abartzuza.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abartzuza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abartzuza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abardia
 2. Aberturas
 3. Aberturo
 4. Apartia
 5. Aburtu
 6. Aberdour
 7. Aberrada
 8. Abert
 9. Aberte
 10. Abertin
 11. Abertini
 12. Aberton
 13. Aberts
 14. Abreut
 15. Abrudan
 16. Aburto
 17. Aburton
 18. Aporta
 19. Aportela
 20. Aubareda
 21. Aubart
 22. Abort
 23. Abrutzky
 24. Abritta
 25. Aberto
 26. Abbriata
 27. Aborto
 28. Abardonado
 29. Abariturioz
 30. Abarrategi
 31. Abarrategui
 32. Abberton
 33. Aberdeen
 34. Abordo
 35. Abrado
 36. Abredo
 37. Abriat
 38. Abriot
 39. Abrodes
 40. Abrodos