Achternaam AbarrateguiMeer weten over de achternaam Abarrategui is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarrategui in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarrategui leven.

De Abarrategui achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarrategui, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarrategui zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarrategui

Bekijk kaart van de achternaam Abarrategui

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarrategui ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarrategui draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarrategui die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarrategui vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarrategui zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarrategui onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarrategui in de wereld

 1. Spanje Spanje (265)
 2. Argentinië Argentinië (145)
 3. Frankrijk Frankrijk (25)
 4. Filipijnen Filipijnen (10)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (10)
 6. Canada Canada (5)
 7. Venezuela Venezuela (5)
 8. Chili Chili (3)
 9. Mexico Mexico (3)
 10. Ierland Ierland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarrategui hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarrategui in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarrategui de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarrategui een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarrategui. Dit komt doordat de achternaam Abarrategui vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarrategui stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarrategui.

 1. Abarrategi
 2. Abrate
 3. Aberrada
 4. Aberte
 5. Abertini
 6. Abreut
 7. Abriat
 8. Apreutesei
 9. Aburtu
 10. Abartzuza
 11. Aburrad
 12. Abratte
 13. Apreotesei
 14. Aberdane
 15. Abrath
 16. Abbriata
 17. Abardia
 18. Abardonado
 19. Abariturioz
 20. Abberton
 21. Aberdeen
 22. Aberdour
 23. Abert
 24. Abertin
 25. Aberton
 26. Aberts
 27. Aberturas
 28. Aberturo
 29. Abrado
 30. Abredo
 31. Abriot
 32. Abrodes
 33. Aburto
 34. Aburton
 35. Apartia
 36. Aperte
 37. Aportela
 38. Aubareda
 39. Aubarede
 40. Aubaret