Achternaam BesneaMeer weten over de achternaam Besnea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besnea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besnea leven.

De Besnea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besnea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besnea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besnea

Bekijk kaart van de achternaam Besnea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besnea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besnea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besnea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besnea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besnea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besnea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besnea in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (472)
 2. Spanje Spanje (15)
 3. Canada Canada (4)
 4. Zweden Zweden (2)
 5. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 6. Kameroen Kameroen (1)
 7. Frankrijk Frankrijk (1)
 8. Turkije Turkije (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besnea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besnea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besnea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besnea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besnea enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besnea veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besnea, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besnea, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besnea, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besnea met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Besne
 2. Besney
 3. Beznea
 4. Bosnea
 5. Basney
 6. Begna
 7. Besana
 8. Besem
 9. Besen
 10. Besonia
 11. Bessem
 12. Bessen
 13. Bosna
 14. Bosne
 15. Bosnia
 16. Baesen
 17. Bagna
 18. Bagne
 19. Baisne
 20. Basen
 21. Basena
 22. Basina
 23. Basma
 24. Basnaw
 25. Basny
 26. Basone
 27. Bassen
 28. Beagne
 29. Becana
 30. Bechem
 31. Bechen
 32. Becken
 33. Beeken
 34. Begonia
 35. Bejma
 36. Beken
 37. Bekken
 38. Besan
 39. Beseno
 40. Besini