Achternaam BesneyMeer weten over de achternaam Besney is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besney in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besney leven.

De Besney achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besney, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besney zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besney

Bekijk kaart van de achternaam Besney

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besney ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besney draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besney die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besney vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besney zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besney onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besney in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (17)
 2. Canada Canada (4)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besney hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besney in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besney de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besney een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besney stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besney.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besney veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besney, zoals we kunnen zien.

 1. Basney
 2. Besne
 3. Besnea
 4. Basny
 5. Besem
 6. Besen
 7. Bessem
 8. Bessen
 9. Beznea
 10. Bigney
 11. Bosne
 12. Bosnea
 13. Baesen
 14. Bagne
 15. Bagny
 16. Baisne
 17. Basany
 18. Basen
 19. Basnaw
 20. Basone
 21. Bassen
 22. Beagne
 23. Bechem
 24. Bechen
 25. Becken
 26. Beeken
 27. Begany
 28. Begna
 29. Beken
 30. Bekken
 31. Besan
 32. Besana
 33. Beseno
 34. Besini
 35. Beskin
 36. Besom
 37. Besome
 38. Beson
 39. Besonia
 40. Bessam