Achternaam BesseryMeer weten over de achternaam Bessery is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessery in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessery leven.

De Bessery achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessery, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessery zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessery

Bekijk kaart van de achternaam Bessery

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessery ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessery draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessery die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessery vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessery zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessery onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessery in de wereld

 1. Ivoorkust Ivoorkust (55)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (22)
 3. Canada Canada (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessery hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessery in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessery de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessery een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessery enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessery. Dit komt doordat de achternaam Bessery vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessery stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessery.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessery veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessery, zoals we kunnen zien.

 1. Bassery
 2. Besser
 3. Beiser
 4. Beisser
 5. Beser
 6. Besher
 7. Besier
 8. Bessier
 9. Bessire
 10. Bessora
 11. Bosser
 12. Buesser
 13. Busser
 14. Busseri
 15. Bussero
 16. Baser
 17. Basher
 18. Basier
 19. Basiero
 20. Basker
 21. Bassier
 22. Bassor
 23. Bauser
 24. Beazer
 25. Becer
 26. Becera
 27. Becher
 28. Becheru
 29. Becker
 30. Beeker
 31. Beezer
 32. Beger
 33. Begger
 34. Beguer
 35. Beguere
 36. Beixer
 37. Beizer
 38. Bejarry
 39. Bejera
 40. Beker