Achternaam BetasMeer weten over de achternaam Betas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betas leven.

De Betas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betas

Bekijk kaart van de achternaam Betas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betas in de wereld

 1. Griekenland Griekenland (207)
 2. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (39)
 3. Argentinië Argentinië (35)
 4. Filipijnen Filipijnen (30)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (24)
 6. Oostenrijk Oostenrijk (21)
 7. Brazilië Brazilië (13)
 8. Egypte Egypte (4)
 9. België België (3)
 10. India India (3)
 11. Indonesië Indonesië (2)
 12. Rusland Rusland (2)
 13. Taiwan Taiwan (2)
 14. Bulgarije Bulgarije (1)
 15. Canada Canada (1)
 16. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 17. Algerije Algerije (1)
 18. Spanje Spanje (1)
 19. Engeland Engeland (1)
 20. Litouwen Litouwen (1)
 21. Oeganda Oeganda (1)
 22. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betas enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betas. Dit komt doordat de achternaam Betas vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betas stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betas.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betas hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betas maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betas veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betas, zoals we kunnen zien.

 1. Beatas
 2. Beotas
 3. Betes
 4. Betis
 5. Bets
 6. Betts
 7. Botas
 8. Buetas
 9. Butas
 10. Betaj
 11. Badas
 12. Batac
 13. Bataus
 14. Bates
 15. Batis
 16. Bats
 17. Batts
 18. Beats
 19. Beatus
 20. Bedos
 21. Beets
 22. Beites
 23. Betagh
 24. Betesh
 25. Betise
 26. Betka
 27. Betke
 28. Betous
 29. Bettag
 30. Bettes
 31. Bettis
 32. Betz
 33. Beyts
 34. Bitts
 35. Bodas
 36. Boets
 37. Botes
 38. Botias
 39. Botis
 40. Botos