Achternaam BetousMeer weten over de achternaam Betous is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betous in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betous leven.

De Betous achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betous, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betous zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betous

Bekijk kaart van de achternaam Betous

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betous ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betous draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betous die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betous vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betous zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betous onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betous in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (229)
 2. België België (11)
 3. Argentinië Argentinië (8)
 4. Tunesië Tunesië (4)
 5. Duitsland Duitsland (2)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Algerije Algerije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betous hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betous in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betous de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betous een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betous stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betous.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betous hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betous maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betous veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betous, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betous, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betous, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betous met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bataus
 2. Beatus
 3. Bedeus
 4. Bedos
 5. Betes
 6. Betis
 7. Bets
 8. Bettes
 9. Bettis
 10. Betts
 11. Botos
 12. Butus
 13. Bitos
 14. Betas
 15. Batus
 16. Bados
 17. Badoux
 18. Bates
 19. Batis
 20. Batog
 21. Bats
 22. Battis
 23. Batts
 24. Baudus
 25. Beades
 26. Beatas
 27. Beats
 28. Beddes
 29. Beddoes
 30. Bedics
 31. Bedoja
 32. Beets
 33. Beites
 34. Beotas
 35. Betagh
 36. Betesh
 37. Bethge
 38. Bethisy
 39. Bethke
 40. Betise