Achternaam BetseyMeer weten over de achternaam Betsey is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betsey in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betsey leven.

De Betsey achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betsey, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betsey zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betsey

Bekijk kaart van de achternaam Betsey

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betsey ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betsey draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betsey die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betsey vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betsey zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betsey onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betsey in de wereld

 1. Mauritius Mauritius (4)
 2. Israël Israël (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betsey hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betsey in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betsey de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betsey een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsey. Dit komt doordat de achternaam Betsey vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betsey stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsey.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betsey hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsey maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betsey, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betsey, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betsey met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betsy
 2. Betse
 3. Betes
 4. Betise
 5. Betke
 6. Bets
 7. Betsch
 8. Bettes
 9. Bettez
 10. Betsko
 11. Betzy
 12. Betsa
 13. Badsey
 14. Betje
 15. Bates
 16. Batez
 17. Batke
 18. Bats
 19. Batsch
 20. Batsi
 21. Beades
 22. Beats
 23. Beddes
 24. Bedke
 25. Bedosky
 26. Beets
 27. Beites
 28. Betagh
 29. Betesh
 30. Bethge
 31. Bethisy
 32. Bethke
 33. Betis
 34. Betka
 35. Betous
 36. Bettag
 37. Bettega
 38. Bettge
 39. Betties
 40. Bettis