Achternaam BetiseMeer weten over de achternaam Betise is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betise in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betise leven.

De Betise achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betise, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betise zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betise

Bekijk kaart van de achternaam Betise

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betise ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betise draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betise die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betise vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betise zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betise onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betise in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (27)
 2. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 3. Nigeria Nigeria (1)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betise hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betise in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betise de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betise een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betise enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betise stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betise.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betise hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betise maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betis
 2. Betisa
 3. Betse
 4. Batis
 5. Battise
 6. Betes
 7. Betesh
 8. Bethge
 9. Bethisy
 10. Bethke
 11. Betke
 12. Bets
 13. Betsey
 14. Bettge
 15. Bettis
 16. Betts
 17. Botis
 18. Betsy
 19. Batisse
 20. Betas
 21. Betsa
 22. Bediss
 23. Betje
 24. Baethke
 25. Bates
 26. Bathke
 27. Batica
 28. Batiz
 29. Batke
 30. Bats
 31. Batsi
 32. Battice
 33. Battis
 34. Batts
 35. Bautis
 36. Beatas
 37. Beats
 38. Beatus
 39. Bedico
 40. Bedics