Achternaam BetsaMeer weten over de achternaam Betsa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betsa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betsa leven.

De Betsa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betsa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betsa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betsa

Bekijk kaart van de achternaam Betsa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betsa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betsa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betsa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betsa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betsa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betsa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betsa in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (1216)
 2. Rusland Rusland (93)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (69)
 4. Griekenland Griekenland (44)
 5. India India (24)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (19)
 7. Brazilië Brazilië (18)
 8. Salomonseilanden Salomonseilanden (18)
 9. Kameroen Kameroen (12)
 10. Egypte Egypte (9)
 11. Moldavië Moldavië (7)
 12. Kazachstan Kazachstan (4)
 13. Bulgarije Bulgarije (1)
 14. Algerije Algerije (1)
 15. Spanje Spanje (1)
 16. Engeland Engeland (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betsa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betsa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betsa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betsa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betsa enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betsa hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsa maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betsa veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betsa, zoals we kunnen zien.

 1. Betka
 2. Bets
 3. Betisa
 4. Betsy
 5. Betse
 6. Botsa
 7. Batka
 8. Bats
 9. Batsi
 10. Beats
 11. Beets
 12. Betes
 13. Betesh
 14. Betis
 15. Betise
 16. Betke
 17. Betsch
 18. Betsey
 19. Bettag
 20. Betts
 21. Betz
 22. Beyts
 23. Bitca
 24. Boets
 25. Botca
 26. Botka
 27. Butca
 28. Butka
 29. Buts
 30. Betko
 31. Betaza
 32. Betco
 33. Betsko
 34. Bytka
 35. Betaj
 36. Bts
 37. Betas
 38. Betzy
 39. Botsi
 40. Bietka