Achternaam BetschMeer weten over de achternaam Betsch is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betsch in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betsch leven.

De Betsch achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betsch, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betsch zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betsch

Bekijk kaart van de achternaam Betsch

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betsch ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betsch draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betsch die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betsch vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betsch zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betsch onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betsch in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (1096)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (614)
 3. Frankrijk Frankrijk (585)
 4. België België (49)
 5. Canada Canada (46)
 6. Brazilië Brazilië (28)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (17)
 8. Nederland Nederland (12)
 9. Zwitserland Zwitserland (4)
 10. Denemarken Denemarken (4)
 11. Kroatië Kroatië (4)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Griekenland Griekenland (1)
 14. Hongarije Hongarije (1)
 15. Indonesië Indonesië (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betsch hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betsch in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betsch de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betsch een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betsch hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsch maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betsch, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betsch, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betsch met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batsch
 2. Bietsch
 3. Bitsch
 4. Botsch
 5. Butsch
 6. Boetsch
 7. Betech
 8. Beitsch
 9. Batch
 10. Batsche
 11. Bautsch
 12. Betagh
 13. Betesh
 14. Betoschi
 15. Bets
 16. Betsey
 17. Botch
 18. Butch
 19. Bitch
 20. Betco
 21. Betsy
 22. Bettach
 23. Betsko
 24. Bitschy
 25. Betse
 26. Betsa
 27. Betegh
 28. Badoch
 29. Batac
 30. Batcha
 31. Batcho
 32. Batica
 33. Bats
 34. Batsi
 35. Battach
 36. Bautch
 37. Beats
 38. Bedico
 39. Bedics
 40. Beets