Achternaam BetseMeer weten over de achternaam Betse is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betse in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betse leven.

De Betse achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betse, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betse zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betse

Bekijk kaart van de achternaam Betse

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betse ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betse draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betse die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betse vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betse zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betse onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betse in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (39)
 2. Kameroen Kameroen (21)
 3. Zimbabwe Zimbabwe (21)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (15)
 5. Griekenland Griekenland (4)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betse hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betse in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betse de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betse een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betse. Dit komt doordat de achternaam Betse vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betse stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betse.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betse veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betse, zoals we kunnen zien.

 1. Betise
 2. Betke
 3. Bets
 4. Betsey
 5. Betsy
 6. Betsa
 7. Betje
 8. Batke
 9. Bats
 10. Batsi
 11. Beats
 12. Bedke
 13. Beets
 14. Betes
 15. Betesh
 16. Bethge
 17. Bethke
 18. Betis
 19. Betka
 20. Betsch
 21. Bettes
 22. Bettez
 23. Bettge
 24. Betts
 25. Betz
 26. Beyts
 27. Bitsie
 28. Bitsue
 29. Boets
 30. Butke
 31. Buts
 32. Butze
 33. Betko
 34. Betisa
 35. Betco
 36. Betsko
 37. Betaj
 38. Bts
 39. Betas
 40. Betzy