Achternaam BettezMeer weten over de achternaam Bettez is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettez in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettez leven.

De Bettez achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettez, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettez zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettez

Bekijk kaart van de achternaam Bettez

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettez ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettez draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettez die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettez vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettez zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettez onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettez in de wereld

 1. Canada Canada (285)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (229)
 3. Brazilië Brazilië (37)
 4. Colombia Colombia (7)
 5. Venezuela Venezuela (4)
 6. Noorwegen Noorwegen (2)
 7. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettez hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettez in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettez de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettez een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettez. Dit komt doordat de achternaam Bettez vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bettes
 2. Batez
 3. Beetz
 4. Beites
 5. Beitz
 6. Betes
 7. Betke
 8. Betsey
 9. Bettag
 10. Bettega
 11. Bettge
 12. Betties
 13. Bettis
 14. Betts
 15. Betz
 16. Botez
 17. Bottex
 18. Buttes
 19. Buttz
 20. Boutez
 21. Butez
 22. Betse
 23. Battes
 24. Betje
 25. Baatz
 26. Baetz
 27. Baidez
 28. Baitz
 29. Bates
 30. Batiz
 31. Batke
 32. Batties
 33. Battig
 34. Battis
 35. Batts
 36. Batz
 37. Bautz
 38. Beades
 39. Beatas
 40. Beats