Achternaam BetsMeer weten over de achternaam Bets is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bets in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bets leven.

De Bets achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bets, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bets zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bets

Bekijk kaart van de achternaam Bets

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bets ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bets draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bets die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bets vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bets zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bets onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bets in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (1237)
 2. Rusland Rusland (749)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (89)
 4. Nederland Nederland (76)
 5. Frankrijk Frankrijk (70)
 6. België België (63)
 7. Moldavië Moldavië (47)
 8. Letland Letland (37)
 9. Transnistrië Transnistrië (35)
 10. Kazachstan Kazachstan (27)
 11. Wit-Rusland Wit-Rusland (11)
 12. Spanje Spanje (11)
 13. Canada Canada (9)
 14. Engeland Engeland (8)
 15. Duitsland Duitsland (7)
 16. Australië Australië (6)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 18. Brazilië Brazilië (3)
 19. Indonesië Indonesië (3)
 20. Filipijnen Filipijnen (3)
 21. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 22. Ierland Ierland (2)
 23. India India (2)
 24. Italië Italië (2)
 25. Pakistan Pakistan (1)
 26. Servië Servië (1)
 27. Swaziland Swaziland (1)
 28. Bangladesh Bangladesh (1)
 29. Bulgarije Bulgarije (1)
 30. Colombia Colombia (1)
 31. Ecuador Ecuador (1)
 32. Griekenland Griekenland (1)
 33. Montenegro Montenegro (1)
 34. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bets hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bets in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bets de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bets een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bets stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bets.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bets hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bets maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bets, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bets, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bets met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bats
 2. Beats
 3. Beets
 4. Betes
 5. Betis
 6. Betts
 7. Betz
 8. Beyts
 9. Boets
 10. Buts
 11. Betsy
 12. Bts
 13. Betas
 14. Betse
 15. Betsa
 16. Bots
 17. Baetz
 18. Bates
 19. Batis
 20. Batsi
 21. Batts
 22. Batz
 23. Bauts
 24. Beatas
 25. Beatus
 26. Bedos
 27. Beetz
 28. Beites
 29. Beitz
 30. Beotas
 31. Betesh
 32. Betise
 33. Betka
 34. Betke
 35. Betous
 36. Betsch
 37. Betsey
 38. Bettes
 39. Bettis
 40. Bietz