Achternaam BettisMeer weten over de achternaam Bettis is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettis in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettis leven.

De Bettis achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettis, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettis zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettis

Bekijk kaart van de achternaam Bettis

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettis ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettis draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettis die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettis vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettis zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettis onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettis in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (7497)
 2. Engeland Engeland (642)
 3. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (33)
 4. Noord-Ierland Noord-Ierland (25)
 5. Canada Canada (23)
 6. Australië Australië (19)
 7. Wales Wales (17)
 8. Colombia Colombia (12)
 9. Panama Panama (9)
 10. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 11. Schotland Schotland (3)
 12. Thailand Thailand (3)
 13. Mexico Mexico (2)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 15. België België (1)
 16. Brazilië Brazilië (1)
 17. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 18. China China (1)
 19. Algerije Algerije (1)
 20. Ecuador Ecuador (1)
 21. Spanje Spanje (1)
 22. Frankrijk Frankrijk (1)
 23. Irak Irak (1)
 24. Kazachstan Kazachstan (1)
 25. Maleisië Maleisië (1)
 26. Roemenië Roemenië (1)
 27. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettis hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettis in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettis de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettis een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettis. Dit komt doordat de achternaam Bettis vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettis stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettis.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettis hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettis maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettis veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettis, zoals we kunnen zien.

 1. Battis
 2. Betis
 3. Bettes
 4. Betties
 5. Betts
 6. Batis
 7. Batties
 8. Battig
 9. Battise
 10. Batts
 11. Bautis
 12. Beatas
 13. Beats
 14. Beatus
 15. Beets
 16. Beites
 17. Beotas
 18. Betes
 19. Bethisy
 20. Betise
 21. Betous
 22. Bets
 23. Bettag
 24. Bettez
 25. Bettge
 26. Bettiga
 27. Beyts
 28. Bitts
 29. Botis
 30. Bottos
 31. Botts
 32. Buttes
 33. Butts
 34. Betisa
 35. Battas
 36. Bottas
 37. Betas
 38. Battais
 39. Betzi
 40. Battes