Achternaam BetziMeer weten over de achternaam Betzi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betzi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betzi leven.

De Betzi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betzi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betzi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betzi

Bekijk kaart van de achternaam Betzi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betzi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betzi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betzi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betzi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betzi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betzi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betzi in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (58)
 2. Zwitserland Zwitserland (11)
 3. Kameroen Kameroen (10)
 4. Spanje Spanje (1)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betzi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betzi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betzi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betzi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betzi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzi. Dit komt doordat de achternaam Betzi vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betzi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betzi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betzi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betzi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betz
 2. Betzy
 3. Baetz
 4. Batsi
 5. Batz
 6. Beetz
 7. Beitz
 8. Betes
 9. Betis
 10. Betka
 11. Betke
 12. Bets
 13. Bettis
 14. Betts
 15. Bietz
 16. Bitz
 17. Botz
 18. Butz
 19. Butze
 20. Butzki
 21. Betegi
 22. Betko
 23. Betaza
 24. Badzi
 25. Betco
 26. Betuzzi
 27. Betsy
 28. Batizi
 29. Betaj
 30. Betas
 31. Batzu
 32. Betse
 33. Betsa
 34. Botsi
 35. Betje
 36. Baatz
 37. Badji
 38. Baitz
 39. Batac
 40. Batch