Achternaam BetskoMeer weten over de achternaam Betsko is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betsko in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betsko leven.

De Betsko achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betsko, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betsko zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betsko

Bekijk kaart van de achternaam Betsko

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betsko ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betsko draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betsko die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betsko vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betsko zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betsko onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betsko in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (508)
 2. Transnistrië Transnistrië (98)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (82)
 4. Rusland Rusland (66)
 5. Moldavië Moldavië (8)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betsko hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betsko in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betsko de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betsko een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betsko enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betsko stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsko.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betsko hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsko maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bitsko
 2. Botsko
 3. Butsko
 4. Betko
 5. Batko
 6. Bethke
 7. Betka
 8. Betke
 9. Bets
 10. Betsch
 11. Betsey
 12. Butko
 13. Betco
 14. Betsy
 15. Botko
 16. Betse
 17. Betsa
 18. Batako
 19. Baethke
 20. Batcho
 21. Bathke
 22. Batka
 23. Batke
 24. Bats
 25. Batsch
 26. Batsi
 27. Beats
 28. Bediako
 29. Bedico
 30. Bedke
 31. Bedosky
 32. Beets
 33. Betagh
 34. Betes
 35. Betesh
 36. Bethge
 37. Betis
 38. Betise
 39. Betous
 40. Bettag