Achternaam BetegonMeer weten over de achternaam Betegon is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betegon in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betegon leven.

De Betegon achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betegon, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betegon zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betegon

Bekijk kaart van de achternaam Betegon

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betegon ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betegon draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betegon die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betegon vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betegon zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betegon onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betegon in de wereld

 1. Panama Panama (525)
 2. Spanje Spanje (200)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 4. Argentinië Argentinië (8)
 5. België België (1)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betegon hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betegon in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betegon de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betegon een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betegon veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betegon, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betegon, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betegon, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betegon met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bateson
 2. Betson
 3. Bodegon
 4. Betteson
 5. Badagon
 6. Baticon
 7. Batson
 8. Battson
 9. Beatson
 10. Bedson
 11. Bettison
 12. Betzen
 13. Betzuen
 14. Bidegan
 15. Bitson
 16. Botezan
 17. Botson
 18. Butson
 19. Buettgen
 20. Batteson
 21. Betjeman
 22. Batacan
 23. Batchan
 24. Batkin
 25. Battison
 26. Bedigian
 27. Betzing
 28. Betzner
 29. Bidegain
 30. Bitzan
 31. Bodison
 32. Bodson
 33. Botizan
 34. Botkin
 35. Botsen
 36. Botsont
 37. Bottjen
 38. Botzen
 39. Botzin
 40. Budgen