Achternaam BetjemanMeer weten over de achternaam Betjeman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betjeman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betjeman leven.

De Betjeman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betjeman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betjeman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betjeman

Bekijk kaart van de achternaam Betjeman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betjeman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betjeman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betjeman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betjeman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betjeman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betjeman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betjeman in de wereld

 1. Australië Australië (11)
 2. Engeland Engeland (9)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 4. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betjeman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betjeman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betjeman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betjeman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betjeman enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betjeman. Dit komt doordat de achternaam Betjeman vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betjeman hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betjeman maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betjeman veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betjeman, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betjeman, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betjeman, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betjeman met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batchman
 2. Betegon
 3. Betzen
 4. Botezan
 5. Butzman
 6. Betjane
 7. Botsman
 8. Betteson
 9. Batacan
 10. Batchan
 11. Bateson
 12. Bedigian
 13. Betson
 14. Bettison
 15. Betzuen
 16. Bidegan
 17. Bitzan
 18. Bootsman
 19. Botizan
 20. Botsen
 21. Bottjen
 22. Botzen
 23. Boudjema
 24. Boudjemaa
 25. Butzen
 26. Botzan
 27. Batikyan
 28. Batuszan
 29. Batushan
 30. Batazhan
 31. Betzina
 32. Betoshana
 33. Batteson
 34. Baticon
 35. Batkin
 36. Batson
 37. Battison
 38. Battson
 39. Beatson
 40. Bedson