Achternaam BetjaneMeer weten over de achternaam Betjane is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betjane in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betjane leven.

De Betjane achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betjane, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betjane zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betjane

Bekijk kaart van de achternaam Betjane

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betjane ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betjane draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betjane die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betjane vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betjane zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betjane onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betjane in de wereld

 1. Letland Letland (19)
 2. Argentinië Argentinië (9)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betjane hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betjane in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betjane de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betjane een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betjane enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betjane. Dit komt doordat de achternaam Betjane vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betjane stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betjane.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betjane hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betjane maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betjane, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betjane, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betjane met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Botsane
 2. Betson
 3. Betzen
 4. Betzing
 5. Betzner
 6. Bitzan
 7. Butzine
 8. Botzan
 9. Betzina
 10. Betjeman
 11. Batacan
 12. Batchan
 13. Batkin
 14. Batkins
 15. Batson
 16. Beatson
 17. Bedson
 18. Betegon
 19. Betsinger
 20. Betzuen
 21. Bitson
 22. Botezan
 23. Botizan
 24. Botkin
 25. Botkins
 26. Botsen
 27. Botson
 28. Botsont
 29. Bottjen
 30. Botzen
 31. Botzin
 32. Butson
 33. Butzen
 34. Butzin
 35. Butzman
 36. Butzner
 37. Botswana
 38. Botsuana
 39. Batzin
 40. Bedogni