Achternaam BetzingMeer weten over de achternaam Betzing is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betzing in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betzing leven.

De Betzing achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betzing, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betzing zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betzing

Bekijk kaart van de achternaam Betzing

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betzing ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betzing draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betzing die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betzing vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betzing zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betzing onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betzing in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (398)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (263)
 3. Canada Canada (9)
 4. Australië Australië (3)
 5. Zwitserland Zwitserland (1)
 6. Engeland Engeland (1)
 7. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 8. Frans Polynesië Frans Polynesië (1)
 9. Polen Polen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betzing hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betzing in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betzing de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betzing een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzing. Dit komt doordat de achternaam Betzing vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betzing veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betzing, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betzing, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betzing, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betzing met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betzina
 2. Batzing
 3. Betzen
 4. Botzin
 5. Butzin
 6. Butzine
 7. Batzin
 8. Batkin
 9. Batkins
 10. Betsinger
 11. Betson
 12. Betzner
 13. Betzuen
 14. Bitzan
 15. Bodzin
 16. Botkin
 17. Botkins
 18. Botzen
 19. Butzen
 20. Betjane
 21. Botzan
 22. Badzin
 23. Batson
 24. Beatson
 25. Bedson
 26. Betegon
 27. Bettison
 28. Bitson
 29. Bodkin
 30. Bodkins
 31. Bodziony
 32. Botezan
 33. Botizan
 34. Botsen
 35. Botson
 36. Botsont
 37. Budzien
 38. Budzyn
 39. Butchino
 40. Butson