Achternaam BetlejewskiMeer weten over de achternaam Betlejewski is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betlejewski in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betlejewski leven.

De Betlejewski achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betlejewski, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betlejewski zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betlejewski

Bekijk kaart van de achternaam Betlejewski

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betlejewski ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betlejewski draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betlejewski die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betlejewski vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betlejewski zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betlejewski onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betlejewski in de wereld

 1. Polen Polen (1168)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (184)
 3. Duitsland Duitsland (10)
 4. Canada Canada (6)
 5. Engeland Engeland (2)
 6. Noorwegen Noorwegen (2)
 7. Australië Australië (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betlejewski hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betlejewski in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betlejewski de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betlejewski een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betlejewski. Dit komt doordat de achternaam Betlejewski vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betlejewski stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betlejewski.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betlejewski hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betlejewski maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betlejewski veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betlejewski, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betlejewski, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betlejewski, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betlejewski met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Butlewski
 2. Budlewski
 3. Bydlowski
 4. Betlej
 5. Batlles
 6. Bettles
 7. Buthelezi
 8. Beatles
 9. Beetles
 10. Battles
 11. Battleson
 12. Beadles
 13. Beedles
 14. Betlach
 15. Betulius
 16. Bittles
 17. Botellas
 18. Bottles
 19. Buttles
 20. Batlok
 21. Beutels
 22. Botellos
 23. Bedells
 24. Beetlestone
 25. Bettlestone
 26. Bottleson
 27. Badoles
 28. Badules
 29. Badulescu
 30. Batallas
 31. Batalloso
 32. Batdelger
 33. Batllosera
 34. Betolaza
 35. Bidlack
 36. Bidlake
 37. Bitlloch
 38. Bodels
 39. Budalles
 40. Budelecan