Achternaam BettnerMeer weten over de achternaam Bettner is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettner in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettner leven.

De Bettner achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettner, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettner zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettner

Bekijk kaart van de achternaam Bettner

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettner ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettner draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettner die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettner vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettner zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettner onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettner in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (508)
 2. Duitsland Duitsland (81)
 3. Canada Canada (20)
 4. Zweden Zweden (17)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Indonesië Indonesië (1)
 7. Israël Israël (1)
 8. India India (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettner hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettner in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettner de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettner een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettner. Dit komt doordat de achternaam Bettner vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettner stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettner.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettner hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettner maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettner veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettner, zoals we kunnen zien.

 1. Beutner
 2. Bittner
 3. Boettner
 4. Bottner
 5. Buettner
 6. Buttner
 7. Betiner
 8. Battaner
 9. Bautner
 10. Bedner
 11. Betmer
 12. Bitner
 13. Boatner
 14. Bothner
 15. Botner
 16. Butner
 17. Büttner
 18. Bytner
 19. Betnar
 20. Badner
 21. Batanero
 22. Bednar
 23. Bidner
 24. Bodner
 25. Bothmer
 26. Bothnor
 27. Botimer
 28. Botonero
 29. Budner
 30. Butnar
 31. Butnor
 32. Buttimer
 33. Bytnar
 34. Botnar
 35. Bottomer
 36. Battomor
 37. Bedemar
 38. Bedmar
 39. Bednark
 40. Bednarz