Achternaam BeutnerMeer weten over de achternaam Beutner is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beutner in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beutner leven.

De Beutner achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beutner, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beutner zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beutner

Bekijk kaart van de achternaam Beutner

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beutner ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beutner draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beutner die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beutner vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beutner zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beutner onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beutner in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (1173)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (224)
 3. Brazilië Brazilië (15)
 4. Argentinië Argentinië (13)
 5. Engeland Engeland (11)
 6. Zweden Zweden (10)
 7. Australië Australië (5)
 8. Oostenrijk Oostenrijk (3)
 9. Zwitserland Zwitserland (2)
 10. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 11. Polen Polen (2)
 12. Spanje Spanje (1)
 13. Frankrijk Frankrijk (1)
 14. Nederland Nederland (1)
 15. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beutner hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beutner in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beutner de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beutner een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beutner. Dit komt doordat de achternaam Beutner vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beutner stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beutner.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beutner, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beutner, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beutner met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bautner
 2. Bettner
 3. Butner
 4. Bedner
 5. Betmer
 6. Bitner
 7. Bittner
 8. Boatner
 9. Boettner
 10. Botner
 11. Bottner
 12. Budner
 13. Buettner
 14. Butnar
 15. Butnor
 16. Buttner
 17. Betiner
 18. Bytner
 19. Betnar
 20. Badner
 21. Battaner
 22. Bednar
 23. Bidner
 24. Bodner
 25. Bothner
 26. Butnaru
 27. Bytnar
 28. Botnar
 29. Büttner
 30. Batanero
 31. Bedemar
 32. Bedmar
 33. Bednark
 34. Bednarz
 35. Bednorz
 36. Bodamer
 37. Bodemer
 38. Bodmer
 39. Bodnar
 40. Bothmer