Achternaam BhukyaMeer weten over de achternaam Bhukya is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhukya in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhukya leven.

De Bhukya achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhukya, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhukya zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhukya

Bekijk kaart van de achternaam Bhukya

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhukya ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhukya draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhukya die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhukya vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhukya zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhukya onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhukya in de wereld

 1. India India (78385)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (30)
 3. Qatar Qatar (22)
 4. Singapore Singapore (13)
 5. Engeland Engeland (8)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 7. Bahrein Bahrein (4)
 8. Schotland Schotland (3)
 9. Wales Wales (3)
 10. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 11. Duitsland Duitsland (1)
 12. Denemarken Denemarken (1)
 13. IJsland IJsland (1)
 14. Koeweit Koeweit (1)
 15. Kazachstan Kazachstan (1)
 16. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhukya hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhukya in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhukya de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhukya een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhukya stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhukya.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhukya hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhukya maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhukya veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhukya, zoals we kunnen zien.

 1. Bukya
 2. Buka
 3. Buksa
 4. Bouka
 5. Bukia
 6. Bhuja
 7. Buuka
 8. Bukaa
 9. Boukaa
 10. Beuka
 11. Bauka
 12. Bhikha
 13. Bagaya
 14. Baka
 15. Bakka
 16. Baksa
 17. Baska
 18. Bauça
 19. Bauga
 20. Bausa
 21. Bauza
 22. Beaka
 23. Becka
 24. Becky
 25. Beika
 26. Beka
 27. Beuca
 28. Beuke
 29. Bika
 30. Biuk
 31. Boakye
 32. Boka
 33. Boksa
 34. Boska
 35. Bouakka
 36. Bouaza
 37. Boucha
 38. Boucy
 39. Bouga
 40. Bougy