Achternaam BhutiyaMeer weten over de achternaam Bhutiya is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhutiya in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhutiya leven.

De Bhutiya achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhutiya, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhutiya zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhutiya

Bekijk kaart van de achternaam Bhutiya

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhutiya ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhutiya draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhutiya die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhutiya vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhutiya zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhutiya onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhutiya in de wereld

 1. India India (1966)
 2. Engeland Engeland (26)
 3. Zweden Zweden (5)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 5. Thailand Thailand (2)
 6. Amerikaans-Samoa Amerikaans-Samoa (1)
 7. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhutiya hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhutiya in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhutiya de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhutiya een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhutiya hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhutiya maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bhutia
 2. Bhatia
 3. Bhuta
 4. Bhutta
 5. Bhuti
 6. Bhidiya
 7. Bauta
 8. Bauti
 9. Beitia
 10. Beytia
 11. Bhatty
 12. Botaya
 13. Botia
 14. Bouaita
 15. Boudia
 16. Bouta
 17. Bouti
 18. Budia
 19. Buta
 20. Butay
 21. Buti
 22. Butta
 23. Bhata
 24. Bouty
 25. Bhuthi
 26. Batia
 27. Bhaiyat
 28. Bhati
 29. Bhutto
 30. Butda
 31. Bhuttoo
 32. Butty
 33. Boutih
 34. Bhut
 35. Boutiah
 36. Bahuta
 37. Butoyi
 38. Baati
 39. Badaya
 40. Badia