Achternaam BibancoMeer weten over de achternaam Bibanco is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibanco in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibanco leven.

De Bibanco achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibanco, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibanco zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibanco

Bekijk kaart van de achternaam Bibanco

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibanco ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibanco draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibanco die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibanco vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibanco zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibanco onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibanco in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (521)
 2. Ecuador Ecuador (96)
 3. Brazilië Brazilië (90)
 4. Mexico Mexico (67)
 5. Colombia Colombia (49)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (37)
 7. Argentinië Argentinië (34)
 8. Uruguay Uruguay (5)
 9. Venezuela Venezuela (3)
 10. Chili Chili (2)
 11. Peru Peru (2)
 12. Canada Canada (1)
 13. Spanje Spanje (1)
 14. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibanco hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibanco in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibanco de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibanco een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibanco. Dit komt doordat de achternaam Bibanco vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibanco hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibanco maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bibanco veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bibanco, zoals we kunnen zien.

 1. Bibancos
 2. Bibanko
 3. Bibang
 4. Bibanga
 5. Babenco
 6. Babenko
 7. Bibens
 8. Bivans
 9. Bubange
 10. Bubanja
 11. Bubans
 12. Bybenko
 13. Babynko
 14. Babinec
 15. Bevans
 16. Bibbens
 17. Bibbins
 18. Bivens
 19. Bivines
 20. Bivings
 21. Bivins
 22. Bubenik
 23. Bubnick
 24. Bubnis
 25. Befanis
 26. Babincak
 27. Bobonis
 28. Babnik
 29. Bobinac
 30. Bebenek
 31. Bubienko
 32. Bubenas
 33. Babienko
 34. Babinaz
 35. Babinos
 36. Bufang
 37. Babanski
 38. Bubnich
 39. Babinchak
 40. Babington