Achternaam BibensMeer weten over de achternaam Bibens is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibens in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibens leven.

De Bibens achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibens, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibens zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibens

Bekijk kaart van de achternaam Bibens

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibens ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibens draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibens die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibens vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibens zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibens onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibens in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (532)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (295)
 3. Filipijnen Filipijnen (2)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 5. Canada Canada (1)
 6. Letland Letland (1)
 7. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibens hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibens in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibens de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibens een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibens stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibens.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bibens, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bibens, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bibens met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bibbens
 2. Bivens
 3. Bevens
 4. Bibang
 5. Bibbins
 6. Bivans
 7. Bivins
 8. Bubans
 9. Bubenas
 10. Babenko
 11. Beavens
 12. Bebensee
 13. Bevans
 14. Bevins
 15. Bibanco
 16. Bibancos
 17. Bievins
 18. Bivines
 19. Bivings
 20. Bobbins
 21. Bubenik
 22. Bubnis
 23. Bibanko
 24. Bibanga
 25. Bobonis
 26. Babenco
 27. Bebenek
 28. Bybenko
 29. Babinos
 30. Bubbins
 31. Babinec
 32. Babinski
 33. Babinsky
 34. Beavans
 35. Beavins
 36. Beving
 37. Bobinski
 38. Bovenzi
 39. Bubange
 40. Bubanja