Achternaam BibbensMeer weten over de achternaam Bibbens is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibbens in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibbens leven.

De Bibbens achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibbens, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibbens zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibbens

Bekijk kaart van de achternaam Bibbens

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibbens ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibbens draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibbens die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibbens vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibbens zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibbens onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibbens in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (252)
 2. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibbens hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibbens in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibbens de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibbens een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibbens enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibbens stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibbens.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bibbens veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bibbens, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bibbens, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bibbens, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bibbens met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bibbins
 2. Bibens
 3. Bivens
 4. Bobbins
 5. Bubbins
 6. Beavens
 7. Bevens
 8. Bibang
 9. Bievins
 10. Bivans
 11. Bivins
 12. Bubans
 13. Bubenas
 14. Bubbings
 15. Babenko
 16. Beavans
 17. Beavins
 18. Bebensee
 19. Bevans
 20. Bevins
 21. Bibanco
 22. Bibancos
 23. Bivines
 24. Bivings
 25. Bubenik
 26. Bubnis
 27. Bibanko
 28. Bibanga
 29. Bobonis
 30. Babenco
 31. Bebenek
 32. Bubienko
 33. Bybenko
 34. Babienko
 35. Bobienski
 36. Babinos
 37. Babinec
 38. Babinski
 39. Babinsky
 40. Beving