Achternaam BibbinsMeer weten over de achternaam Bibbins is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibbins in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibbins leven.

De Bibbins achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibbins, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibbins zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibbins

Bekijk kaart van de achternaam Bibbins

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibbins ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibbins draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibbins die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibbins vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibbins zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibbins onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibbins in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1055)
 2. Mexico Mexico (114)
 3. Israël Israël (11)
 4. Engeland Engeland (10)
 5. Ecuador Ecuador (1)
 6. Wales Wales (1)
 7. Japan Japan (1)
 8. Koeweit Koeweit (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibbins hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibbins in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibbins de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibbins een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibbins enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibbins stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibbins.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibbins hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibbins maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bibbens
 2. Bobbins
 3. Bubbins
 4. Bibens
 5. Bievins
 6. Bivins
 7. Bubbings
 8. Beavins
 9. Bevins
 10. Bibang
 11. Bivans
 12. Bivens
 13. Bivines
 14. Bivings
 15. Bubnis
 16. Bubans
 17. Babinos
 18. Babinec
 19. Babinski
 20. Babinsky
 21. Beavans
 22. Beavens
 23. Bevans
 24. Bevens
 25. Beving
 26. Bibanco
 27. Bibancos
 28. Bobinski
 29. Boeving
 30. Bubniak
 31. Bubnick
 32. Bibanko
 33. Bibanga
 34. Bobonis
 35. Babnik
 36. Bobinac
 37. Bubenas
 38. Babinaz
 39. Bubnich
 40. Babbington