Achternaam AbañaMeer weten over de achternaam Abaña is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaña in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaña leven.

De Abaña achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaña, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaña zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaña

Bekijk kaart van de achternaam Abaña

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaña ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaña draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaña die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaña vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaña zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaña onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaña in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (465)
 2. Spanje Spanje (25)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 4. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaña hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaña in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaña de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaña een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaña. Dit komt doordat de achternaam Abaña vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaña veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaña, zoals we kunnen zien.

 1. Abiña
 2. Aviña
 3. Abana
 4. Aban
 5. Abani
 6. Abano
 7. Abbama
 8. Abbema
 9. Abenia
 10. Abinia
 11. Abma
 12. Abona
 13. Apana
 14. Aviño
 15. Aviñoa
 16. Abina
 17. Abonia
 18. Afana
 19. Abena
 20. Abouna
 21. Apaina
 22. Abayon
 23. Abbona
 24. Abayhan
 25. Abane
 26. Abán
 27. Abbaino
 28. Abban
 29. Abben
 30. Abbene
 31. Abbon
 32. Abboni
 33. Aben
 34. Abene
 35. Abian
 36. Abin
 37. Abinio
 38. Abino
 39. Abinou
 40. Abion