Achternaam AbbonaMeer weten over de achternaam Abbona is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbona in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbona leven.

De Abbona achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbona, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbona zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbona

Bekijk kaart van de achternaam Abbona

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbona ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbona draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbona die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbona vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbona zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbona onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbona in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (228)
 2. Italië Italië (121)
 3. Uruguay Uruguay (98)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (29)
 5. Frankrijk Frankrijk (27)
 6. Canada Canada (20)
 7. Brazilië Brazilië (8)
 8. Chili Chili (2)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Nederland Nederland (1)
 12. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbona hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbona in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbona de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbona een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbona. Dit komt doordat de achternaam Abbona vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbona stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbona.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbona veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbona, zoals we kunnen zien.

 1. Abbon
 2. Abboni
 3. Abona
 4. Abbama
 5. Abban
 6. Abbema
 7. Abben
 8. Abbene
 9. Abion
 10. Abon
 11. Aubon
 12. Aubone
 13. Abina
 14. Abonia
 15. Abana
 16. Abena
 17. Abouna
 18. Abbane
 19. Abbouni
 20. Aban
 21. Abaña
 22. Abani
 23. Abano
 24. Abbaino
 25. Aben
 26. Abene
 27. Abenia
 28. Abian
 29. Abin
 30. Abiña
 31. Abinia
 32. Abino
 33. Abma
 34. Aboim
 35. Aboin
 36. Abomo
 37. Aboyne
 38. Abuan
 39. Abuin
 40. Apana