Achternaam AbbouniMeer weten over de achternaam Abbouni is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbouni in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbouni leven.

De Abbouni achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbouni, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbouni zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbouni

Bekijk kaart van de achternaam Abbouni

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbouni ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbouni draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbouni die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbouni vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbouni zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbouni onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbouni in de wereld

 1. Algerije Algerije (946)
 2. Frankrijk Frankrijk (1)
 3. Peru Peru (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbouni hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbouni in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbouni de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbouni een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbouni enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbouni stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbouni.

 1. Abboni
 2. Abbon
 3. Abouna
 4. Abbona
 5. Abani
 6. Abbaino
 7. Abban
 8. Abben
 9. Abbene
 10. Abion
 11. Aboin
 12. Abon
 13. Abona
 14. Aboyne
 15. Aubani
 16. Auboin
 17. Aubon
 18. Aubone
 19. Abeni
 20. Abonia
 21. Aupuni
 22. Abonyi
 23. Abbane
 24. Aban
 25. Abano
 26. Abbama
 27. Abbema
 28. Aben
 29. Abene
 30. Abenia
 31. Abian
 32. Abin
 33. Abinia
 34. Abinio
 35. Abino
 36. Abinou
 37. Aboim
 38. Abomo
 39. Abuan
 40. Abuin