Achternaam AbinioMeer weten over de achternaam Abinio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abinio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abinio leven.

De Abinio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abinio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abinio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abinio

Bekijk kaart van de achternaam Abinio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abinio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abinio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abinio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abinio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abinio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abinio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abinio in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (17)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abinio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abinio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abinio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abinio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abinio enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abinio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abinio.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abinio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abinio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abinio veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abinio, zoals we kunnen zien.

 1. Abinia
 2. Abino
 3. Abani
 4. Abano
 5. Abenia
 6. Abin
 7. Abinou
 8. Avinyo
 9. Abina
 10. Abeni
 11. Abonia
 12. Abonyo
 13. Avino
 14. Abno
 15. Aban
 16. Abbaino
 17. Abboni
 18. Aben
 19. Abene
 20. Abian
 21. Abiña
 22. Abion
 23. Abney
 24. Aboim
 25. Aboin
 26. Abomo
 27. Abon
 28. Abona
 29. Abuin
 30. Aubani
 31. Aubin
 32. Aveni
 33. Avenia
 34. Aviani
 35. Avin
 36. Aviño
 37. Avina
 38. Avniy
 39. Abana
 40. Abena