Achternaam AbinouMeer weten over de achternaam Abinou is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abinou in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abinou leven.

De Abinou achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abinou, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abinou zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abinou

Bekijk kaart van de achternaam Abinou

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abinou ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abinou draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abinou die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abinou vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abinou zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abinou onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abinou in de wereld

 1. Niger Niger (3)
 2. Kameroen Kameroen (1)
 3. China China (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abinou hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abinou in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abinou de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abinou een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abinou enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abinou veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abinou, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abinou, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abinou, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abinou met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abino
 2. Abano
 3. Abin
 4. Abinia
 5. Abinio
 6. Abion
 7. Abina
 8. Afanou
 9. Avinoa
 10. Avino
 11. Abno
 12. Aban
 13. Abani
 14. Abbaino
 15. Abbon
 16. Aben
 17. Abene
 18. Abenia
 19. Abian
 20. Abiña
 21. Abney
 22. Aboin
 23. Abomo
 24. Abon
 25. Abona
 26. Abuin
 27. Aubin
 28. Avanu
 29. Avin
 30. Avina
 31. Avinyo
 32. Avion
 33. Abeni
 34. Abonia
 35. Affanou
 36. Abana
 37. Abena
 38. Abien
 39. Abonyi
 40. Apine