Achternaam AbiniaMeer weten over de achternaam Abinia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abinia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abinia leven.

De Abinia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abinia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abinia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abinia

Bekijk kaart van de achternaam Abinia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abinia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abinia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abinia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abinia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abinia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abinia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abinia in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (8)
 2. Filipijnen Filipijnen (2)
 3. Algerije Algerije (1)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abinia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abinia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abinia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abinia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abinia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abenia
 2. Abinio
 3. Abina
 4. Abonia
 5. Abani
 6. Abin
 7. Abiña
 8. Abino
 9. Abinou
 10. Abona
 11. Avenia
 12. Avina
 13. Abeni
 14. Abana
 15. Abena
 16. Avinoa
 17. Aban
 18. Abaña
 19. Abano
 20. Abbama
 21. Abbema
 22. Abboni
 23. Aben
 24. Abene
 25. Abian
 26. Abion
 27. Abma
 28. Abney
 29. Aboim
 30. Aboin
 31. Abon
 32. Abuin
 33. Apana
 34. Aubani
 35. Aubin
 36. Avena
 37. Aveni
 38. Aviani
 39. Avin
 40. Avinyo