Achternaam AbbamaMeer weten over de achternaam Abbama is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbama in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbama leven.

De Abbama achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbama, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbama zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbama

Bekijk kaart van de achternaam Abbama

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbama ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbama draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbama die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbama vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbama zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbama onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbama in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (4)
 2. Rusland Rusland (3)
 3. Kameroen Kameroen (2)
 4. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbama hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbama in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbama de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbama een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbama enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbama, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbama, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbama met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbema
 2. Abban
 3. Abma
 4. Abana
 5. Abbona
 6. Abbane
 7. Ahbam
 8. Aban
 9. Abaña
 10. Abani
 11. Abano
 12. Abbaino
 13. Abben
 14. Abbene
 15. Abbon
 16. Abboni
 17. Abenia
 18. Abian
 19. Abiña
 20. Abinia
 21. Aboim
 22. Abomo
 23. Abona
 24. Abuan
 25. Apana
 26. Aubain
 27. Auban
 28. Aubani
 29. Abina
 30. Aaban
 31. Abonia
 32. Afana
 33. Abena
 34. Abouna
 35. Afiana
 36. Abane
 37. Aben
 38. Abene
 39. Abin
 40. Abinio