Achternaam AbbainoMeer weten over de achternaam Abbaino is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbaino in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbaino leven.

De Abbaino achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbaino, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbaino zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbaino

Bekijk kaart van de achternaam Abbaino

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbaino ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbaino draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbaino die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbaino vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbaino zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbaino onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbaino in de wereld

 1. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbaino hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbaino in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbaino de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbaino een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbaino enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaino. Dit komt doordat de achternaam Abbaino vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbaino stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaino.

 1. Abano
 2. Abban
 3. Abino
 4. Aubain
 5. Abbane
 6. Aban
 7. Abani
 8. Abbama
 9. Abben
 10. Abbene
 11. Abbon
 12. Abboni
 13. Abian
 14. Abin
 15. Abinio
 16. Abinou
 17. Aboin
 18. Abuan
 19. Abuin
 20. Auban
 21. Aubani
 22. Aubin
 23. Auboin
 24. Abina
 25. Aaban
 26. Abana
 27. Apaina
 28. Abbona
 29. Avino
 30. Abno
 31. Afano
 32. Affano
 33. Abbouni
 34. Abueno
 35. Abane
 36. Abaña
 37. Abbema
 38. Aben
 39. Abene
 40. Abenia