Achternaam AbienMeer weten over de achternaam Abien is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abien in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abien leven.

De Abien achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abien, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abien zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abien

Bekijk kaart van de achternaam Abien

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abien ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abien draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abien die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abien vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abien zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abien onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abien in de wereld

 1. Guinee Guinee (16021)
 2. Nigeria Nigeria (30)
 3. Filipijnen Filipijnen (28)
 4. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (8)
 5. Taiwan Taiwan (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 7. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 8. Kameroen Kameroen (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abien hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abien in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abien de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abien een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abien stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abien.

 1. Abben
 2. Aben
 3. Abian
 4. Abin
 5. Abion
 6. Aban
 7. Abban
 8. Abbene
 9. Abbon
 10. Abene
 11. Abino
 12. Abney
 13. Aboin
 14. Abon
 15. Abuan
 16. Abuin
 17. Apen
 18. Aubin
 19. Aven
 20. Avian
 21. Avin
 22. Avion
 23. Abina
 24. Aifen
 25. Abeni
 26. Abena
 27. Aiben
 28. Abn
 29. Apin
 30. Abueno
 31. Abán
 32. Abani
 33. Abano
 34. Abbema
 35. Abboni
 36. Abenia
 37. Abiña
 38. Abinia
 39. Abinio
 40. Abinou