Achternaam AbeyoMeer weten over de achternaam Abeyo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeyo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeyo leven.

De Abeyo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeyo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeyo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeyo

Bekijk kaart van de achternaam Abeyo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeyo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeyo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeyo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeyo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeyo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeyo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeyo in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (14)
 2. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (14)
 3. Oeganda Oeganda (13)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 5. Ethiopië Ethiopië (4)
 6. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 7. Kameroen Kameroen (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Ghana Ghana (1)
 10. Kenia Kenia (1)
 11. Niger Niger (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 14. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeyo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeyo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeyo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeyo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeyo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeyo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeyo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeyo, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeyo, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeyo met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abayo
 2. Abeo
 3. Abey
 4. Abeya
 5. Abao
 6. Abay
 7. Abaya
 8. Abaye
 9. Abbey
 10. Abbo
 11. Abby
 12. Abe
 13. Abea
 14. Abee
 15. Abeu
 16. Abew
 17. Abio
 18. Abo
 19. Aboy
 20. Abuy
 21. Aby
 22. Abye
 23. Avey
 24. Apiyo
 25. Abiya
 26. Aboya
 27. Abaho
 28. Apoyo
 29. Abouo
 30. Abeau
 31. Aaby
 32. Ab
 33. Aba
 34. Abawi
 35. Abb
 36. Abba
 37. Abbe
 38. Abbih
 39. Abbou
 40. Abi